26 April Corporate

CBM Polska is al 1 jaar 

Ons Pools filiaal dat sinds maart 2016 gevestigd is in Warschau heeft een diepe kennis ontwikkeld van de Poolse markt en heeft solide partnerships gecreëerd met zijn klanten gebaseerd op transparantie, reactiviteit en ervaring.
Polen biedt een heel dynamische busmarkt. Het vervoer aangeboden door autocars en bussen wordt er heel vaak gebruikt om lange afstanden tussen steden en dorpen op het platteland af te leggen en men vindt er een groot aantal transportbedrijven met minder dan 10 autocars evenals grote netwerken van stedelijk vervoer in de hoofdstad en regionale grootsteden.
CMB Polska telt vandaag al een veertigtal klanten zoals de busnetwerken van Warschau, Gdansk, Lublin en Krakov, evenals grote operators zoals MOBILIS en ARRIVA. Het bedrijf beschikt over een evoluerend assortiment reserveonderdelen van meer dan 4000 artikelen.
Jaroslaw Marczewski, onze verkoopvertegenwoordiger, behandelt dagelijks de behoeften van zijn klanten voor in Polen aanwezige merkvoertuigen. Daaronder vinden we SOLARIS ,Mercedes, MAN, SOR, AUTOSAN, SOLBUS, SCANIA, VDL en IVECO – voor de bussen – en Mercedes, Setra, Scania en Irizar– voor de autobussen.
Contact opnemen met CBM Polska: https://www.cbmcompany.com/pl/kontakt/ – Tel : +48 22 417 34 09

CBM Company: a world leader in replacement parts for buses and coaches