09 Januari Beurs

CBM heeft een stand op UMA Motorcoach Expo 2019

Voor de derde opeenvolgende keer neemt CBM deel aan de UMA Motorcoach Expo, van 6 tot 10 januari in Fort Lauderdale, Florida (USA). Ontmoet onze medewerkers op Stand 1212!

UMA Motorcoach Expo is de grootste jaarlijkse bijeenkomst van bus- en autocaruitbaters in Noord-Amerika. Vijf dagen lang is dit evenement hét ontmoetingspunt voor de belangrijkste spelers uit de bus- en touringcarindustrie… de uitbaters, fabrikanten, leveranciers én de opiniemakers.

Elk jaar komen bijna 2.000 professionals en verkopers uit de sector hier bijeen om volledige toegang te krijgen tot de nieuwste informatie, producten en diensten en waardevolle netwerkmogelijkheden met collega’s uit de sector, die alleen dit evenement kan bieden.

Breng ons een bezoek op UMA Motorcoach Expo 2019 - Stand 1212!

Breng ons een bezoek op UMA Motorcoach Expo 2019 – Stand 121209

Innovatie, opleiding, genieten

Het centrum van alle activiteiten van de UMA Motorcoach Expo is de tentoonstellingsruimte waar meer dan 2000 exposanten, waaronder producenten, van bussen en autocars, motoren, stoelen, informaticasystemen, verzekeraars, financieringsmaatschappijen elkaar kunnen ontmoeten.

Daarnaast worden er “Solution Sessions “ georganiseerd. Deze plenaire sessies worden georganiseerd rond de meest innovatieve thema’s die de bus- en touringcarindustrie in de toekomst zullen beïnvloeden.

Ook de editie 2019 biedt een brede waaier aan gezellige momenten om elkaar te ontmoeten. Toeristische uitstapjes, recepties en netwerkevents, een golftornooi, een veiling, wedstrijden en een ‘après-première-avant-première-avond’… dit alles kunt u tijdens dit event meemaken…

Ontmoet onze medewerkers op Stand 1212!

VAN HOOL, TEMSA, SETRA en IRIZAR… ook dit jaar weer zijn onze teams er present om ons gamma onderdelen voor te stellen aan de vertegenwoordigers van de Noord-Amerikaanse markt. Op onze stand van 18 m2 tonen wij u onze nieuwe MCI-productie voor de toepassingen voor Cummins-motoren.

Ontmoet op stand 1212 Walt SUPPLEE, onze commercieel directeur, Robert KHANOYAN, onze marketingdirecteur en Mathias URBAN, Directeur CBM NA.

 

Ontdek ons productaanbod https://www.cbmcompany.com/fr/produits/