24 Januari Corporate

Aanvang van de werken op de CBM-werf

CBM-werf: Een terrein van 50.694 m2, alleen voor de activiteiten van CBM

Een terrein van 50.694 m2, alleen voor de activiteiten van CBM…

Op 18 december 2018 heeft CBM de bouw aangevat van haar nieuwe bedrijfsgebouwen op de “Viel Hêtre”, in Rouillon (Frankrijk). Dit nieuwe gebouw, naast de bestaande gebouwen van CBM, beslaat een totale oppervlakte van meer dan 13.500 m2.

 

Sedert 2005 bevindt de maatschappelijke zetel van de CBM-groep zich aan de rue Jacques Offenbach in Le Mans (Frankrijk). Maar de gestage groei van de activiteiten verplicht de groep ertoe om haar logistieke faciliteiten uit te breiden.

Hiervoor startte CBM in december 2018 een project voor nieuwe bedrijfsgebouwen (maatschappelijke zetel en logistiek platform), op een terrein van meer dan 50.000 m2 dat gelegen is naast de huidige CBM-gebouwen Over afzienbare tijd zal CBM dus beschikken over meer dan 12.500 m2 opslagruimte en een kantoorgebouw van 1.500 m2 waar de maatschappelijke zetel wordt gevestigd.

Meer oppervlakte, meer referenties en een steeds efficiënter antwoord op de vragen van onze klanten, publieke en private transportondernemingen. Daartoe verbindt CBM zich elke dag opnieuw!

 

Voor contact met CBM Frankrijk: https://www.cbmcompany.com/fr/contact/ – Tel.: +33 (0)2 43 24 76 92