27 Juni Corporate

Nieuwbouw CBM: het werk vordert

CBM is zes maanden geleden begonnen met de bouw van haar nieuwe bedrijfsgebouwen op de “Viel Hêtre”, in Rouillon (Frankrijk). Bekijk de voortgang van de bouw in de video.

Bekijk de video over de voortgang van de nieuwbouw van CBM.

Het in december 2018 gestarte bouwproject voor de nieuwe bedrijfsruimten van CBM (kantoren en logistiek platform), op een terrein van 50.694 m2 naast de huidige CBM-vestiging, is inmiddels flink gevorderd. De aanvullende bedrijfsruimte van 13.677 m2 is nu wind- en waterdicht.

Deze nieuwe vestiging, grenzend aan de huidige CBM-gebouwen, gaat meer ruimte bieden voor de opslag van ons groeiende aanbod van reserveonderdelen voor bussen, touringcars en trams. Ons engagement: steeds beter beantwoorden aan de behoeften van onze klanten in het openbare en private personenvervoer.

 

Voor contact met CBM: https://www.cbmcompany.com/fr/contact/ – Tel.: +33 (0)2 43 24 76 92