03 April Beurs

CBM NA aanwezig op de “Ontario Transportation Expo” 2017

CBM NA zal – ook dit jaar weer – deelnemen aan de ” Ontario Transportation Expo ” (OTE) van 9 tot en met 12 april aanstaande in het International Plaza Hotel in Toronto. Dit evenement is zowel een conferentie als een beurs en wordt georganiseerd door drie partnerassociaties – de Ontario Motor Coach Association (OMCA), de Ontario Public Transit Association (OPTA) en de Ontario School Bus Association (OSBA). Dit is voor onze Noord-Amerikaanse teams een nieuwe gelegenheid om ons ruime assortiment vervangingsonderdelen voor touringcars, bussen te presenteren aan klanten en prospecten in de Canadese en Noord-Amerikaanse vervoerssector.
Voor meer informatie over het evenement: https://www.ote.ca/

Ontario Transportation Expo 2017