11 Mei Corporate

Een delegatie van RTM in Le Mans

Op 26 en 27 april jongstleden bracht een historische klant een bezoek aan CBM: de Régie des Transports Marseillais (RTM). Doel van het bezoek was de presentatie van ons verwerkingsproces van bestellingen.
Pierre Putti (verantwoordelijke inkoop), Michel Fornelli (inkoper) en Robert Vlieghe (verantwoordelijke toelevering) hebben hun collega’s van de afdelingen Klanten, Logistiek en de Algemene directie ontmoet.
Ze hebben de kwaliteit en het volume van onze logistieke installaties kunnen beoordelen. CBM beschikt in Le Mans over een opslagruimte van 5.000 m² voor vervangingsonderdelen en 2.500 m² voor ramen.
CBM begeleidt RTM al 25 jaar in het onderhoud van de 700 voertuigen voor openbaar vervoer en draagt zo bij aan het handhaven van de kwaliteit van een vervoernetwerk waarvan elke jaar 310 miljoen bezoekers gebruik maken (in 2015).

RTM CBM pieces de rechange cars et bus

Meer informatie over de RTM:
http://www.rtm.fr/