09 Juni Corporate

VAR: al 7 jaar binnen de Groep CBM

Sinds 2010 heeft VAR, ons Italiaanse filiaal haar historische relaties versterkt en haar partnerschappen uitgebreid.
Op dit moment verwerken de teams van Andrea CHIOCCHETTI vanuit Turijn dagelijks een toenemend aantal verzoeken van klanten voor voertuigen van merken die in Italië aanwezig zijn. Het gaat onder andere om IVECO en BREDAMENARINI maar ook om EVOBUS, MAN, SOLARIS, SCANIA, VANHOOL en IRIZAR.
Onze 11 plaatselijke medewerkers staan klaar voor hun 300 klanten – waaronder GTT TORINO, ATM MILANO, ATAC ROMA, ANM NAPOLI, AMT GENOVA, TPER BOLOGNA – en hebben een assortiment vervangingsonderdelen van meer dan 15.000 referenties op voorraad in een magazijn van 2.500 m².

CBM VAR

Contact opnemen met VAR:
https://www.cbmcompany.com/it/contatti/
Tel. : +39 011 4042400