07 Juli Beurs

CBM op de AGIR beurs

CBM heeft ook dit jaar weer deelgenomen aan de AGIR Dagen in de Gayant Expo in Douai, op 5 en 6 juli rond het thema “Transport op een hoog tevredenheidsniveau”.
Dit onafhankelijke evenement voor openbaar vervoer onderscheidt zich al meer dan 30 jaar door een menselijk formaat en gezelligheid waardoor uitwisseling tussen plaatselijke politici, medewerkers van territoriale collectiviteiten, exploitanten van openbare vervoersnetwerken, leveranciers enz., wordt bevorderd.
CBM is partner van deze Dagen die bestaan uit een conferentiecyclus en een professionele beurs waarop wij ons grote assortiment vervangingsonderdelen voor touringcars en bussen presenteren aan meer dan 600 spelers op de markt voor openbaar vervoer en mobiliteit.

SALON AGIR ET CBM

Meer info over het evenement
http://www.journees-agir.org/