22 September Beurs

CBM US neemt deel aan de APTA

CBM neemt deel aan de APTA EXPO – de Amerikaanse beurs voor openbaar vervoer – die plaatsvindt van 9 tot en met 11 oktober aanstaande in Atlanta, Georgia (Verenigde Staten).
Dit evenement wordt om de drie jaar georganiseerd en is de grootste beurs voor openbaar vervoer in Noord-Amerika. Aan deze beurs nemen meer dan 800 exposanten deel, er komen 12.000 bezoekers uit 75 landen en er worden talloze conferenties aangeboden,
Opnieuw een mooie gelegenheid voor onze plaatselijke teams om hun assortiment vervangingsonderdelen voor touringcars, bussen en trams te presenteren aan de leiders in de sector. U vindt onze teams op stand 7210.

CBM Vendeurs de pièces au salon APTA SHOW

Meer informatie over het evenement:
http://www.aptaexpo.com/apta2017/