01 November Beurs

Busworld Europe 2017: een groot succes!

Busworld Europe 2017, de grootste en oudste speciale beurs voor touringcars en bussen die om de twee jaar wordt gehouden, sloot 25 oktober jongstleden haar deuren.
Gedurende 6 dagen hebben onze commerciële teams ons grote assortiment vervangingsonderdelen voor touringcars, bussen en trams gepresenteerd aan professionals uit Europa (België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Scandinavië, Polen, Bulgarije, Estland en Slovenië), Azië, het Amerikaanse continent (USA en Mexico) en het Midden-Oosten.
Hier werd ook exclusief de nieuwe Gen2 luchtschroefcompressor van Knorr-Bremse – speciaal voor elektrische en hybride voertuigen – gepresenteerd die veel succes behaalde bij bezoekers.
Onze teams hebben opnieuw geconstateerd dat er veel belangstelling is in de sector voor ons assortiment producten die gemaakt zijn volgende de meest recente technologieën (meer dan 65 000 referenties van leveranciers van originele onderdelen) ener zijn veelbelovende nieuwe contacten gelegd.
CBM bedankt u voor uw bezoek aan onze stand waar wij u met veel plezier hebben ontvangen.

CBM au Salon Busworld Europe

Meer informatie over onze producten:
https://www.cbmcompany.com/nl/producten/