19 Januari logistiek

Een nieuw magazijn voor CBM Polska!

Dichter bij de klanten! CBM gaat door met het implementatieproces in Polen met een nieuw magazijn in Warschau. Dichter bij de klant voor meer reactiviteit! Dankzij deze nieuwe locatie die in december 2017 werd geopend, brengt CBM de voorraad dichter bij de lokale klanten voor een steeds efficiëntere service.

In december heeft ons Poolse filiaal een nieuwe opslagruimte geopend in Warschau (Warsaw, Polen) met een oppervlakte van 1200 m² en toelevering van meer dan 2000 vervangingsonderdelen voor openbare vervoersvoertuigen (touringcar, bus en tram).

nouvel entrepôt CBM

Dit logistieke platform is een groot pluspunt voor CBM Polska. Door de producten dicht bij de klanten op te slaan, kunnen de lokale teams nog efficiënter reageren op de behoeften van de particuliere en openbare vervoersoperatoren in de regio door een snelle levering van vervangingsonderdelen.

Dit is geen luxe in een land waar veel gebruik wordt gemaakt van touringcars en bussen voor vervoer en waar hele kleine transportbedrijfjes – waarvoor reactiviteit van essentieel belang is – en grote stedelijke vervoersnetwerken waarvoor het volume een bepalende factor kan zijn, naast elkaar bestaan.

CBM Polska is sinds maart 2016 gevestigd in Warschau en bedient ongeveer 140 klanten – waaronder het bussennetwerk van Warszawa, Gdańsk, Lublin, Kraków en grote operatoren zoals MOBILIS en ARRIVA.

Jaroslaw Marczewski, onze verkoopvertegenwoordiger, behandelt dagelijks de behoeften van zijn klanten voor in Polen aanwezige merkvoertuigen. Daaronder vinden we SOLARIS ,Mercedes, MAN, SOR, AUTOSAN, SOLBUS, SCANIA, VDL en IVECO – voor de bussen – en Mercedes, Setra, Scania en Irizar– voor de autobussen.

Contact opnemen met CBM Polska: https://www.cbmcompany.com/pl/kontakt/ – Tel: +48 22 290 59 59.