07 Februari Corporate

CBM moderniseert documentbeheer!

Voor een efficiënter documentbeheer gebruikt CBM France, uw leverancier voor vervangingsonderdelen voor bussen, touringcars en trams, het OMS-500 programma van NEOPOST voor het optimaliseren van verwerkingstermijnen en verzendkosten. Het voordeel voor onze klanten? Een beveiligde postverzendingsflux – met de unieke Datamatrix code – en de mogelijkheid tot aanpassing aan behoeften van het documentbeheer van bestellingen van vervangingsonderdelen voor hun vervoersoplossingen.

Klanttevredenheid staat centraal bij CBM France. Daarom zetten we ons dagelijks in voor het op transparante manier beperken van de onderhoudskosten van onze klanten.

In deze optiek heeft CBM France in juli 2016 het OMS-500 programma in haar documentbeheerproces geïntegreerd. In combinatie met ons geïntegreerde beheerprogramma (interne ERP), biedt dit multikanaal communicatieprogramma de mogelijkheid om het beheer en de verspreiding van documenten te rationaliseren (van het opstellen tot en met de verzending ervan).

OMS-500 programma waarmee het bestelproces van CBM vervangingsonderdelen wordt beveiligd

Sinds de installatie zijn al bijna 200.000 documenten – facturen, overzichten en herinneringen voor klanten – geproduceerd en gegroepeerd voor verzending met gemiddeld 3 documenten per envelop.

CBM biedt steeds meer reactiviteit en flexibiliteit!

Naast een grotere productiviteit en kostenbesparing worden onze teams ook flexibeler in het beheer van bestellingen van onze vervangingsonderdelen. Door deze verbetering van onze interne processen kunnen we nog sneller reageren op specifieke vragen van onze klanten, ongeacht het door hen gekozen communicatiemiddel (post, e-mail, fax, sms, …)

Deze oplossing maakt ook een betere controle en follow-up mogelijk van de verzending van de bestellingen. De Datamatrix codering die voor elke klant uniek is, beveiligt de flux en beperkt verwerkingsfouten bij het beheer van hun bestellingen van vervangingsonderdelen voor hun voertuigen.

NEOPOST heeft naar aanleiding van de implementatie Robert Khanoyan, Directeur Marketing, en Cyril Patard, Verantwoordelijke Informaticasystemen van CBM France geïnterviewd over hun ervaring als klant met deze oplossing.

 

Bekijk de video van het interview: https://youtu.be/-fi1aQIcOsA

Ontdek OMS-500 van Neopost: https://www.neopost.fr/logiciels-solutions/oms-500-communication-multicanale