26 Februari Geen onderdeel van een categorie

Frisse wind door het “Airco” aanbod van CBM!

De winter loopt ten einde en het is tijd voor onderhoud van de airconditioningsystemen. CBM biedt een volledig productassortiment voor het onderhoud en de reparatie van de airconditioningsystemen van uw voertuigen, met onder andere de meest recente TM-65compressor die ontwikkeld is door Valeo.

Zoom op de voordelen van dit product:

Cabinefilters, compressoren, ventilatoren, dehydratoren, condensatoren, koelolie, koppelingen, kabelwartels, riemen, spanners, verdampers, bedieningskastjes,… CBM heeft een compleet assortiment onderhouds- en reparatieproducten voor airconditioningsystemen voor uw bus, touringcar of tram van grote merken zoals Eberspacher, Konvekta, Hispacold, MCC, VALEO,GEA BOCK, Bitzer, Sanden,Spal, Denso, Carrier, Linnig, Lang,…

De nieuwe VALEO TM-65 compressor (referentie: D9502432 – D9399651) is een compressor met een grote cilinder (635 cm³) die bestemd is voor een bus van groot formaat – type Iveco Euro 6 – en die een aanvulling is op ons bestaande assortiment Valeo-compressoren. De talloze voordelen van de TM-65 maken dit tot de beste oplossing voor grote airconditioningsystemen van bussen. Dit product biedt onder andere:

  • Optimalisering van rendement
  • Nog meer betrouwbaarheid en duurzaamheid in combinatie met een uitstekende efficiëntie die bijdragen aan het verminderen van de exploitatiekosten
  • Een grote koelcapaciteit met een compact formaat en lichtgewicht.
  • Een betere waterdichtheid en geluidloze werking

Compresseur TM-65 Valeo : système de climatisation pour véhicules de transport en commun

Een compressor die geleverd wordt in meer dan 60 landen

De CBM groep beantwoordt al meer dan 30 jaar aan de onderhoudsbehoeften van transportvoertuigen van stedelijke en interstedelijke netwerken, zoals bussen, touringcars, trams… en steunt hierbij op een doeltreffende logistiek. Via de 7 logistiekplatformen verdeeld over Europa, Noord-Amerika, Australië verzorgt CBM zonder tussenpersonen de levering van uw vervangingsonderdelen binnen 48 uur in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Amerika of Australië.

Meer informatie over de TM-65 de Valeo compressor: http://www.valeocompressors.com/en/tm55-tm65