20 Juni Corporate

CBM US Inc. sponsor van het Annual Spring Charity Golf Tournament

De afgelopen maand heeft CBM US het Annual Spring Charity Golf Tournament gesponsord, een liefdadigheidsgolftoernooi waarvan de opbrengst naar de MARTA Employees Charity Club gaat. Deze competitie werd op 19 mei in Atlanta georganiseerd en hieraan namen een honderdtal mensen deel in aanwezigheid van de CEO van het netwerk.

Bijna 150 spelers – waaronder directeuren van verschillende bedrijven en organisaties in Georgia (USA) en leden van CBM – kwamen samen op de Browns Mill Golf Course (Atlanta) voor het golfkampioenschap dat georganiseerd werd door de MARTA Employees Golf Club ten gunste van de MARTA Employees Charity Club.

CBM US sponsor du Annual Spring Charity Golf

Reële impact creëren voor de behoeften van gemeenschappen

MARTA Employees Charity Club organiseert het hele jaar door fondsenwervingscampagnes. Deze liefdadigheidsinstelling ondersteunt al meer dan 30 jaar lokale organisaties zonder winstoogmerk door middel van fondsen en vrijwilligerswerk om minder bedeelden te helpen.

 

De Metropolian Atlanta Rapid Transit Authority

MARTA (Metropolitan Atlanta Rapid Transit Authority) is de autoriteit voor openbaar vervoer in de agglomeratie van de metropool Atlanta. Met een vloot van 776 bussen, 215 minibussen en 310 metrovoertuigen in de buitenwijken worden betrouwbare multimodale vervoersdiensten in de regio aangeboden.

 

CBM levert als partner van de MARTA de onderhoudsonderdelen voor de tansportvoertuigen.

CBM begeleidt MARTA al 4 jaar in het onderhoud van de openbare transportvoertuigen door het leveren van vervangingsonderdelen voor de bussen en minibussen, en draagt op deze manier bij aan de kwaliteit van het stedelijke vervoersnetwerk waar elke dag 500.000 mensen gebruik van maken.

CBM US Inc. heeft als partner van MARTA dit liefdadigheidstoernooi gesponsord en nam ook deel aan het evenement. De opbrengst van het toernooi komt ten goede aan meer dan 400 diverse organisaties in de regio van de metropool Atlanta

 

Volgens Walt Supplee, onze plaatselijke commerciële manager “was het evenement een succes. CBM US zal er waarschijnlijk ook volgens jaar weer aan deelnemen”.

 

Meer weten over MARTA: http://www.itsmarta.com/

Meer weten over CBM US: https://www.cbmcompany.com/en/?cty=us – Tel: 1 22 417 -332 -3163