24 Oktober Vacatures

Uw afspraken met CBM in oktober

Twee nieuwe gelegenheden in oktober om CBM te ontmoeten. Na AUTOCAR EXPO 2018 neemt CBM deel aan de 14de editie van het salon TRANSEXPO, van 23 tot 25 oktober in Kielce (Polen) en ook, van 24 tot 26 oktober e.k., aan het tweejaarlijkse INTERNATIONAL BUS EXPO (IBE) in Rimini (Italië).

Wij hopen er onze klanten en onze prospects te mogen begroeten. Dat stellen onze commerciële teams zich tot doel. In oktober krijgen we tweemaal de gelegenheid om ons gamma onderdelen voor bussen en touringcars voor te stellen.

Van 23 tot 25 oktober staat CBM POLSKA op TRANSEXPO in Kielce (Polen)

Van 23 tot 25 oktober is een team van CBM Polska aanwezig op de 14de editie van het salon TRANSEXPO dat plaatsvindt in Polen. Met 10.000 m2 tentoonstellingsruimte, 5.500 verwachte bezoekers en 164 exposanten is TRANSEXPO het grootste evenement voor de sector van het openbaar vervoer in de regio.

Op het programma staan enkele wereldprimeurs en kunt u nieuwe trends, technische oplossingen van onze Poolse ingenieurs en de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektromobiliteit ontdekken. Onze teams van CBM POLSKA vindt u op Stand C-9!

 

In oktober is CBM aanwezig op twee salons.

 

Van 24 tot 26 oktober neemt CBM VAR deel aan de IBE in Rimini (Italië).

CBM VAR heeft een stand op het tweejaarlijkse salon INTERNATIONAL BUS EXPO dat van 24 tot 26 oktober plaatsvindt in Rimini (Italië). Met 20.000 m2 aan tentoonstellingsruimte, 6.800 verwachte bezoekers, 300 busondernemingen en 110 exposanten is IBE het enige salon gewijd aan de wereld van touringcars, bussen en het openbaar vervoer in het Middellandse Zeegebied.

Voor de editie 2018 richt IBE zich op nieuwe regelgeving, technologieën en innovaties op het gebied van lokaal openbaar vervoer, duurzaam milieu, mobiliteit en gehandicapten en busondernemingen.

Kom en ontmoet onze CBM VAR-teams op Stand 087 in hall C7!

 

Voor meer inlichtingen over TRANSEXPO: https://www.targikielce.pl/en/14th-international-fair-of-public-transport-transexpo,12974.htm

Voor meer inlichtingen over IBE: https://en.internationalbusexpo.it/

Voor meer inlichtingen over ons productaanbod: https://www.cbmcompany.com/fr/produits/