12 Juni Beurs

CBM bemant een stand op de Journées AGIR 2019

CBM neemt deel aan de Journées AGIR in het expocenter Grand Poitiers (Poitiers, Frankrijk), op 26 en 27 juni. Breng ons een bezoek op stand 12!

Op deze professionele en gemoedelijke bijeenkomst komen de belangrijkste stakeholders samen uit de sector van het openbaar vervoer en de mobiliteit.

Ontmoet CBM op de Journées AGIR 2019 - op stand 12!

CBM neemt deel aan de Journées AGIR in Poitiers op 26 en 27 juni (stand 12).

De beurs voor het openbaar vervoer

Dit jaar staan de Journées AGIR in het teken van de dagelijkse mobiliteit en krijgen de deelnemers de kans om samen te brainstormen over de nieuwe aangeboden vormen van mobiliteit die aangestuurd worden door nieuwe toepassingen, digitale oplossingen en elektromobiliteit.

Ontdek wat experten hiervan denken, krijg feedback over ervaringen en kom te weten welk standpunt de beleidsmakers innemen… In totaal zullen zo’n 700 professionals bijeenkomen en samenzitten met beleidsmakers om de actuele problemen inzake openbaar vervoer zo werkbaar mogelijk te verduidelijken.

Inzet voor de dagelijkse mobiliteit

In de exporuimte van 4500 m² kunt u 80 stands bezoeken, waaronder die van CBM. Tegelijkertijd zullen er 7 conferenties worden georganiseerd over onderwerpen die diep verankerd zitten in de werkelijkheid op het terrein:

  • Elektrische voertuigen: stand van zaken in 2019?
  • Open data implementeren en optimaliseren
  • Hoe reizigersinformatie op MaaS zetten?
  • De sleutelfactoren van autodelen
  • Wat is de impact van gratis reizen op een transportnetwerk?
  • Hoe de mobiliteit in dunbevolkte gebieden aanpassen aan de inwoners?
  • AO / operatoren: hoe een bredere mobiliteitscompetentie implementeren?

Breng ons een bezoek op stand 12!

Onze teams staan de bezoekers graag te woord om ons evoluerende aanbod voor te stellen van reserveonderdelen voor touringcars, bussen en trams. Commercieel manager Henri Pavot en verkoper Jean-Marc Bourg vertellen u graag meer op stand 12.

 

Meer weten: